keskiviikko 16. elokuuta 2017

loppuja ja alkuja

Moni siellä varmaan osasi odottaakin, että pitkä hiljaiselo blogin puolella tulisi vielä johtamaan tähän. Blogin on ollut osa elämääni usean vuoden ajan. Välillä kirjoittaminen on takkuillut, on pidetty taukoa ja on vaihdettu nimeä, aihepiiriä ja blogiakin. Toisaalta taas valokuvaus on yhä vahvana minussa, suuri intohimon kohde, josta ammennan voimaa. Se onkin tällä hetkellä ainut oma juttu, jonka pariin voin hetken upottautua ja irroittautua arjesta. Vaikka itse valokuvaus on jäänyt vähemmälle, olen suurella mielenkiinnolla lueskellut läpi valokuvausoppaita ja mm. ilmoittanut itseni kuvausoppeja syventävälle valokuvauskurssille.

Nyt kuitenkin tuntuu tai on jo pitkään tuntunut, että musta ei vaan enää riitä tänne ja lähitulevaisuuden suunnitelmat tuskin tätä tilannetta edesauttaa. Nyt, kun kaikki on virallista voin onnekseni kertoa, että meillä on nyt pian koti, jota kutsua omaksi. Koti, joka on kaikkea sitä mistä haaveilimme ja jopa enemmän. Uudehko omakotitalo ihanalta paikalta, läheltä Maxin uutta päiväkotia, lapsille omat huoneet, vaaleat pinnat ja korkeaa huonetilaa, autotalli ja autokatos, kivasti laitettu piha leikkimökkineen. Koti, josta ei ole kiire minnekään! Omakotitalossa asuvat voivat varmasti vahvistaa, että se on kuin saisi yhden harrastuksen lisää tai näin olen vähän rivien välistä uumoillut.

Silloin joskus,  useampi vuosi sitten, kun blogin perustin haaveilin jo omasta kodista ja siitä kuinka kiva olisi tännekin päivitellä oman kodin laittoa ja elämää. Kuitenkaan kirjoittaminen ei ole enää pitkiin aikoihin tuonut sitä iloa mitä ennen ja lopulta en enää ole jaksanut edes avata konetta ja kun ilo on kadonnut, on sen tarkoituskin kadonnut. Kokonaan en aio kuitenkaan somesta kadota. Nyt, kun olen saanut tämän päätökseen, päivittelen varmasti ahkerammin kuvia instagramin puolelle.

Kiitos te ihanat lukijat, jotka olette blogin mukana kulkeneet. Kiitos kommenteista, jaetuista ajatuksista ja ilonaiheista!

8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja valokuvauksen opiskeluihin. Jatkossa seuraan sinua kuitenkin instassa.
  Ihanaa loppukuuta ja kaikkea hyvää koko teidän perheelle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi! Mukavaa syksynjatkoa ja kaikkea hyvää myös sinne <3 Instasssa tosiaan jatketaan :)

   Poista
 2. Voi että, sun blogi oli ihan mun lemppari! Mutta toki ymmärrän sua täysin, ei siinä oo mitään mieltä blogata jos ei vaan nappaa.
  Super paljon onnea uuteen kotiin! Ja se todellakin on ihan oma harrastuksensa asustella omakotitalossa! Tsemppiä:)

  Ihania aurinkoisia syyspäiviä teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta mieltä lämmittävästä kommentista! :) Ihanaa syksynjatkoa ja aurinkoa myös sinne teidän vilkkaisiin päiviinne <3

   Poista
 3. Hurjasti onnea uuteen kotiin ja kaikkea ihanaa tulevaan! <3 Ja onneksi blogin pariinkin voi varmasti aina palata, jos siltä vielä tuntuu. Törmäillään instassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Mitä kävin blogissasi kurkkimassa niin taitaa sullakin olla edessä suuria muutoksia. Hurjasti tsemppiä! <3 Instan puolella törmäillään :)

   Poista
 4. Byääääh! Onnea uuteen kotiin ja uusiin tuuliin! Toivottavasti törmäillään vielä instanssa tai joskus jossain muualla.

  Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista