sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

mietittävää


There are two options - you can just quit or try harder. Tämä fraasi on kaikunut mielessäni jo jonkin aikaa. En tiedä onko tuo lause edes kieliopillisesti oikein kirjoitettu (miksi se sointuu paremmin englannin kielellä) ja onko tuo ihan omia hajatelmia vai vain joku mieleen syöpynyt fraasi jostain motivaatiokuvasta. Joka tapauksessa oon miettinyt paljon tämän blogin jatkoa. Sitä miten jatkaisin, kun aika ei enää tunnu riittävän.

Mihin se aika sitten kuluu? Ihan tähän arjen peruspyöritykseen ja kun illalla lasten nukkumaan mennessä on hetki aikaa hengähtää, niin koneen avaaminen ei ole enään pitkään aikaan käynyt edes mielessä. Kuvaaminen on mulle yhä tosi tärkeää ja ainakin jotenkin tahtoisin jatkossakin koota kuvia jonnekin mistä niitä voisi palata myöhemmin muistelemaan. Se onko se tämä blogi vai sitten pelkästään tuo instagramin ihmeellinen maailma.. En ole vielä aivan varma.

6 kommenttia:

 1. Älä stressaa blogista, kirjoitat kun ehdit.

  VastaaPoista
 2. Ei aina ole pakko kirjoittaa, kuvaat vaan näitä kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niinkin, että aina ei ehkä sanoja tarvitsisikaan. Kuitenkin, kun pääasiassa itselleni blogia kirjoitan. Kukaan ei ole vaatimassa kuinka paljon tulisi kirjoittaa.. paitsi minä itse maailman hankalin ja itseltäni eniten vaativin tapaus :D

   Kiitos kivasta kommentista! Täytyy vielä miettiä mitä oikeastaan blogilta haluan.

   Poista
 3. Voi älä ainakaan lopeta!!Tykkään sun blogista niin paljon<3
  Mutta siis ihan samanlaisten tunnon tuskien kanssa mäkin oon tässä vauvavuotta viettänyt. En tajua miten sitä päivät kuluu ihan kauheaa vauhtia ja yhtäkkiä huomaa, että juu, blogia on viimeksi päivittänyt muutama vko sitten?!?! En tajua miten joku ehtii joka päivä kirjoitella!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! <3 Oon aina pitänyt valokuvaamisesta, toivoisin vain enemmän aikaa sille ja siinä kehittymiselle. Koska aikaa ei tunnu olevan kuvaamiselle, saati kirjoittamiselle niin siksi mietin blogin jatkamista. Toisaalta taas te lukijat siellä teette tästä bloggaamisesta just ihan parasta! Siksi lopettaminen olisi kyllä vaikea ja haikea päätös.

   Poista